adria-yachts logo

ADRIA YACHTS – službeni dealer i service point BAVARIA YACHTS motornih plovila u Hrvatskoj

ADRIA YACHTS – službeni dealer i service point BAVARIA YACHTS motornih plovila u Hrvatskoj

Marine

bavaria-yachts logo

Kvalitetno opremljene marine u Trogiru i Veloj Luci te dry dock u Blatu na Korčuli

S naše dvije baze kupcima nudimo veću fleksibilnost i potpuniju uslugu. Sve detalje potrebnih radova na Vašem plovilu pažljivo usuglašavamo s Vama kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.

SCT Marina Trogir

Otkrijte izvanrednu uslugu Adria Yachts na našoj glavnoj bazi u marini SCT u Trogiru – dragulju na jadranskoj obali, samo 5 km od zračne luke. Naša vrhunska ustanova u Trogiru nudi sve što vam je potrebno za vašu jahtu: 232 vezova u moru, 114 suhih vezova, kao i vrhunske travel liftove s kapacitetima od 100 i 600 tona, nadopunjene samohodnim prikolicama od 60 do 300 tona. Između marine SCT i ACI marine nalazi se benzinska postaja na kojoj možete tijekom cijele godine napuniti brod.

Kao službeni servisni partner renomiranih proizvođača brodskih motora, Adria Yachts jamči stručnost i preciznost u svim servisnim uslugama. Naše iskusno servisno osoblje specijalizirano je za održavanje i popravak vaše klimatizacije, strujnih generatora, kao i raznih električnih i mehaničkih sustava na vašem brodu.

Razumijemo važnost detalja i kvalitete, bilo da se radi o GFK, drvenim ili tapetarskim radovima. Našim obučenim i stručnim rukama osiguravamo da vaša jahta ostane ne samo funkcionalna, nego i estetski privlačna.

Povjerite se Adria Yachts u Trogiru, gdje profesionalna usluga i strast za jahte idu ruku pod ruku.

Kontaktirajte nas da saznate više o našim opsežnim servisnim ponudama ili da dogovorite termin.

Radujemo se što ćemo vas dočekati u marini SCT u Trogiru i dovesti vašu jahtu u najbolju formu.

VHF kanal 17

Marina Korkyra - Vela Luka Korčula

Otkrijte marinu Korkyra u Veloj Luci: Moderni dragulj u srcu otoka Korčule.

Marina Korkyra u Veloj Luci, pravi biser na slikovitom otoku Korčuli, vrhunsko je odredište za nautičare. Od svog otvaranja 2020. godine, ova moderna marina brzo se nametnula kao jedno od omiljenih odredišta za vlasnike i jedriličare jahti.

Jedinstvena lokacija i vrhunska oprema

Okružena zadivljujućim krajolikom otoka Korčule, marina Korkyra nudi ne samo idilično utočište, nego i sve moderne pogodnosti koje se očekuju od vrhunske marine. S 132 vezova, savršeno je opremljena za primanje brodova do impresivne dužine od 100 metara. Svaki vez jamči sigurno i zaštićeno smještaj vašeg broda i ima priključke za struju i vodu.

Sveobuhvatna usluga za bezbrižan boravak

Marina Korkyra razumije da su udobnost i pristupačnost za nautičare od najveće važnosti. Zato se odmah uz marinu nalazi cjelogodišnje otvorena benzinska postaja koja vam omogućuje da svoje zalihe goriva nadopunite bez dugih putovanja.

VHF kanal 17

Trockendock Bonaventura

Dobrodošli u suhi dok Bonaventura, vrhunsku alternativu kopnu za sve vaše potrebe za održavanjem i sigurnošću broda na slikovitom otoku Korčuli. U našem suhom doku, koji se ističe svojim vrhunskim objektima i uslugama. Naš suhi dok ne nudi samo sigurno mjesto za vaš brod, nego i sveobuhvatnu uslugu koja pokriva sve aspekte održavanja i popravka broda. Ponosni smo što radimo s najsuvremenijim alatima i tehnikama kako bismo osigurali da vaš brod ostane u najboljem stanju.

Udoban prijevoz: Mi se brinemo o svemu

Da bismo vam pružili maksimalnu udobnost, preuzimamo prijevoz vašeg broda iz luke do suhog doka. Naša specijalizirana vozila i iskusno osoblje osiguravaju glatki i sigurni prijevoz, tako da se ne morate brinuti o logistici.

Zašto odabrati suhi dok Bonaventura?

  • Sigurnost i zaštita: Vaš brod je kod nas u sigurnim rukama, zaštićen od vremenskih utjecaja
  • Stručno održavanje: Naši stručnjaci vode brigu o svim poslovima održavanja, od čišćenja do popravaka.
  • Prikladan prijevoz: Naša usluga prijevoza čini prijenos vašeg broda bez muke i stresa.

Posjetite suhi dok Bonaventura

Suhi vez Bonaventura više je od običnog suhog pristaništa – to je obećanje kvalitete i brige za vaš brod.

Posjetite nas na otoku Korčuli i doživite razliku koju možemo učiniti. Vaše plovilo zaslužuje najbolju uslugu, a mi smo tu da Vam pružimo upravo to.

Česta pitanja