adria-yachts logo

ADRIA YACHTS – službeni dealer i service point BAVARIA YACHTS motornih plovila u Hrvatskoj

ADRIA YACHTS – službeni dealer i service point BAVARIA YACHTS motornih plovila u Hrvatskoj

O nama

bavaria-yachts logo

Naš glavni fokus je na našoj pouzdanosti i fleksibilnosti prema klijentu

Službeni smo trgovac BAVARIA motornih plovila, charter tvrtka te smo i servis za južnu regiju Hrvatske. Naša središnja baza nalazi se u Trogiru, samo 5 km od zračne luke Split. Tamo ćete pronaći izbor novih i rabljenih plovila. Osim toga, svojim klijentima nudimo cijeli paket usluga na jednom mjestu uz mogućnost suhog veza preko zime.

marine
Marine

Naše baze su u Trogiru (SCT Marina) i na otoku Korčuli u Veloj Luci (Marina Korkyra). Glavna baza nalazi se izravno u Trogiru – SCT Marina, samo 5 km od međunarodne zračne luke Split. Naš ured, servis, vezovi u vodi i na kopnu nalaze se na licu mjesta.

Naša druga baza nalazi se na otoku Korčuli, u slikovitom mjestu Vela Luka. Ova novoizgrađena marina služi kao idealna lokacija za južne hrvatske otoke. Naš ured, servis, vezovi u vodi i na kopnu nalaze se na licu mjesta. Osim toga nudimo novoizgrađene hale za sve usluge kao i hale za zimu.

Svojim korisnicima nudimo i dodatnu sigurnost uz našu mobilnu uslugu na vodi i kopnu. S našim opremljenim servisnim brodovima i servisnim vozilima možemo doći do naših kupaca bilo kada i bilo gdje. Prednosti: 100% pouzdan, transparentan i točan, kompetentan i uvijek orijentiran na zadovoljstvo kupca.

01

Naša marina nudi

1. Vezovi u vodi od 9 – 20 metara
2. Stalni i dnevni vez
3. Napajanje
4. Opskrba vodom
5. W-Lan na gotovo svim vezovima
6. Zimnica na otvorenom prostoru
7. Popravak i servis plovila (Mercury / Mercruiser i Volvo Penta)
8. Dizalice do 300 tona
9. Hidraulična kolica na daljinsko upravljanje za jahte do 60 tona
10. Sanitarije s XXL tuš kabinama
11. Gratis perilica rublja
12. Benzinska pumpa sa dizelom i super benzinom odmah do marine
13. Restoran s terasom i dnevnim boravkom

02

Usluge za naše klijente

1. Volvo Penta, Mercury i Mercruiser osnovni servis
2. Popravci brodske elektrike, GRP-a, drva, lakiranja, foliranja i tapeciranja
3. Zimovanje
4. Plovila za skladištenje, novi i rabljeni

Naši korisnici o nama
quot

Dečki iz Adria Yachts imaju veliko iskustvo, vrlo su komunikativni, ljubazni i žele vam pomoći da zaista ostvarite svoje najbolje iskustvo jedrenja. Adria Yachts ima veliki ugled na hrvatskom tržištu i slovi za jednu od najboljih agencija za prodaju i charter plovila. Sada sam to iskusio na vlastitom primjeru i mogu im dodati još jednu peticu jer su stvarno izvrsni.

outline arrow Prev

Antonio

Italija

Next outline arrow
quot

Razina stručnosti koju je pokazao tim Adria Yachtsa je zaista za svaku pohvalu. Pružili su mi neprocjenjive smjernice tijekom cijelog procesa donošenja odluka, osiguravajući da sam napravio informiran izbor koji savršeno odgovara mojim potrebama i preferencijama. Njihova pažnja posvećena detaljima i predanost zadovoljstvu kupaca vidljivi su u svakoj interakciji.

outline arrow Prev

Ronny Kain

Njemačka

Next outline arrow
quot

Od početnih konzultacija do konačne isporuke, Adria Yachts je nadmašila moja očekivanja. Njihova strast za jahtama, u kombinaciji s njihovim dubokim razumijevanjem dizajna i funkcionalnosti, izdvaja ih u industriji. Bilo da se radilo o odabiru idealnog plovila ili prilagođavanju značajki, bili su tu na svakom koraku.

outline arrow Prev

Cristiano

Italija

Next outline arrow