adria-yachts logo

ADRIA YACHTS – službeni dealer i service point BAVARIA YACHTS motornih plovila u Hrvatskoj

ADRIA YACHTS – službeni dealer i service point BAVARIA YACHTS motornih plovila u Hrvatskoj

Servis jahti i brodova

bavaria-yachts logo

Visokokvalitetna tehnička podrška

Adria Yachts s ponosom se ističe kao službeni predstavnik Bavaria Yachts u Hrvatskoj, nudeći vrhunski servis i podršku vlasnicima Bavaria jahti u SCT marini u Trogiru. Naravno, pružamo usluge i drugima.
Naša tehnička podrška je srce našeg poslovanja, a zadovoljstvo kupaca naš prioritet broj jedan.

Pregledajte našu široku ponudu originalnih rezervnih dijelova i nautičke opreme Baravia Yachts.

Za više informacija kontaktirajte nas:

Email: info@adriayachts.com

Kontaktirajte nas
Naš cilj: savršena usluga!!!

Naš tim se sastoji od vrhunski obrazovanih stručnjaka, koji kontinuirano prolaze kroz usavršavanje i redovite treninge kod Bavaria Yachts. To nam omogućuje da razvijemo duboko razumijevanje za vašu individualnu jahtu. Znamo da je svaki brod jedinstven, i naša tehnička podrška je usmjerena na ispunjavanje vaših specifičnih zahtjeva.

Osim specijalizacije za Bavaria Yachts, nudimo sveobuhvatne usluge i za jahte drugih proizvođača. Naše opsežno stručno znanje obuhvaća širok spektar specijalnih područja, kako bi vaša jahta uvijek bila u vrhunskom stanju. Kao priznati servisni partneri za brodske motore različitih proizvođača, nudimo kompetentno održavanje i popravak, kako bi osigurali performanse i pouzdanost vašeg broda. Naša ekspertiza u brodskoj elektrici osigurava da svi električni sustavi na brodu rade besprijekorno.

Osim toga, mi smo specijalisti u obradi GFK (stakloplastike), ključne komponente modernih jahti. Naše vještine u obradi i popravku GFK jamče dugovječnost i estetiku vaše jahte.

Također nudimo izvrsne stolarske i tapetarske radove. S obrtničkom preciznošću i ljubavlju prema detaljima, ističemo eleganciju i šarm vaše jahte. Bilo da se radi o restauraciji klasičnih drvenih elemenata ili o prilagođenim tapetarskim radovima – vaš brod je kod nas u najboljim rukama.

Otkrijte naš sveobuhvatni servis, koji vašu jahtu ne samo održava, nego i povećava njenu vrijednost. Kontaktirajte nas danas, kako biste saznali više i dogovorili vaš individualni plan usluge. Adria Yachts – gdje se susreću strast za jahtama i stručnost.”

Vaše povjerenje nam je važno, i mi smo ovdje da osiguramo da vaše iskustvo s jahtama bude glatko i bezbrižno. Kontaktirajte našu tehničku podršku, kako biste saznali više o našim uslugama, i mi ćemo se rado pobrinuti za sve vaše potrebe.

Vaš Adria Yachts Tehnički tim podrške